- 30 دقيقة
- المقادير:جمبريكابورياسمك فيليه مكعباتقواقعسبيط مجمد:منظف ومقطعزبدة:انا استخدمت روتانابصلة كبيرة او 2 صغيرةفص ثوم كبير او 2 صغيربهارات مكونة من:ملححبهانلورا(غار)كمونكزبرة جافةشطةنعناع جاف مطحون(حوالي ملعقة كبيرة):نكهتهجنزبيل باودركريمة مقاديرها:ملعقة زبدة وملعقة زيت3 ملاعق كبيرة دقيق ابيضكوب الا قليل حليب مبستر
- التحضير:اولا:تنظف فواكه البحر كل على حدة وتنقع في ماء بخل:للتخلص من الزفارةثانيا:تفصل اذرع الكابوريا:وتسلق في ماء مش كتيرهنستخدمها بعدين):نكهتها فظييييييييييييعة!!
- الطبخ:ثالثا:نسخن الزبدة,,ونشوح فيها البصلتين المقطعين وننزل بالاتنين ثوم المقطعين(ريحتهم تظهر بس مايخدوش لون)..رابعا:نضيف الحبهان,,ومستكة ان وجد وررق الغار وباقي البهارات:ونشوحهم بسيط بحيث تبدا رائحة بسيطة بالظهور:ثم ننزل بفواكه البحرخامسا:نستمر بتقليب فواكه البحر:وتشويحها دي خطوة مهمة جداااااااااااااا:لاكسابها نكهة التوابل:ونسيهم يستووا شوية في ميتهم(قبل ما ما المية تنشف:نضيف لتر ونص او اقل قليلا ماء مغلي(لكل كيلو فواكه بحر)سادسا:نغطيهاوتترك حتى تنضج(تظهر رائحتها الطيبة)سابعا:قرب النضج نكون بنحضر كريمة بيضاء:كالتالي:نسخن ملعقة زبدة مع ملعقة زيتوننزل بالدقيق ونقلبثم كوب الحليبونقلب على نار وسط,,لما تستوي:نصب الكريمة عالشوربة:وغلوة واحدة نقلب كده:ثم نطفي..وبالهنا والشفا
ابحث على الانترنت مجددا
ابحث على موقعنا عن اي شيء او كيان في مصر
مصر اليوم
الاهلي الان
Thursday, November 13, 2014
طريقة عمل شوربة فواكه البحر السي فوود بالتفصيل
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment